Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

Teruk betul....!!

2 Comments »
12.50 a.m, 4 November 2009

pegi main boling ngan kawan2 aku malam ni..besa la dah lama x main.....hehe...tapi sedih la...point aku dah banyak turun...huhuhu...aku cuma dapat 77 je point...memalukan...sebelum ni 136..bleh la belagak sikit...dah la banyak menurun.....ni yang buat aku x puaih ati ni...huhuhu...xpa2 len kali cuba lagi...dah la ibu jari aku ni cekam..berdarah kat dalam...sakit oo...huuhu...skg ni yang penting sekali tumpu final exam dlu...pastu cuti panjang nak main boling jer...hehehe...
7:06 AM

2 Responses to "Teruk betul....!!"

Eman Melina Says :
Tuesday, November 03, 2009 10:50:00 AM

kena men ngan aku baru point tiggi...hehe ^_^

~HuSnA ZuBiR~ Says :
Monday, November 09, 2009 8:31:00 AM

ape la..bowling..buang masa..dah la, xkuar peluh!

Post a Comment