Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

Adoi...koir pulak dah...

2 Comments »
1.00 a.m, 2 November 2009

lepas satu...satu...huhuhu...pagi tadi aku terpaksa kuar awl...pegi cari kedai fotostat..nak fotostat lirik...hihihi..aku pun satu...kuar awal sangat kedai mana fotostat mana yang teringin nak bukak awal2 pagi...adoi....selamat ada kedai makcik tu dia sanggup tolong aku fotostat walaupun kedai dia tak bukak lagi...hik3....kami sepatutnya start belatih pukul 9...tapi masalah sana...masalah sini...jadi 10.30...kami belatih sampai pukul 12 je....pastu agak2 mantap sikit...kawan aku sorang tu ajak makan...nama dia hanis...dia nak belanja satu kelas makan tapi dengan satu syarat x lebih daripada 4 ringgit...hehehe....seronok giler la dapat makan free tengah hari....kih3...jimat duit aku...TQ banyak2 yer hanis...abis makan aku balik.....dok dalam bilik je...xde rancangan hari ni....tunggu esok lak..nak tengok sama ada serabut atau mantap kami buat...kih3...kami koir lagu children of the world...hehehe...pakai jubah oo esok...besa la budak pengajian Islam...hik3...
8:53 AM

2 Responses to "Adoi...koir pulak dah..."

Eman Melina Says :
Sunday, November 01, 2009 11:42:00 AM

bukan 2 oktober la syg ui..
2 NOVEMBER..haha
ang watpa kat blog ang?
napa ang dah update byk tp x naik2 pun kat blog aku kat link tu?
(patut la aku igt ang x update)
pastu aku pun da update blog tp xnaik kat link blog ang..
(phm dak aku merepek pa?)

are-thief Says :
Tuesday, November 03, 2009 9:07:00 AM

aku pon xtau..heheehe..hg tanya jap kat kawan2 hg yang pandai psl blog..

Post a Comment